Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Ik was opzoek naar een jong, dynamisch bedrijf waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen en Dux voelde meteen goed. Ik ben breed opgeleid en merkte dat ik na mijn studie erg zoekende was. Ik wist niet goed waar ik nou echt energie van krijg en binnen welke branche ik wil werken. Door de trainingen en coaching van Dux kan ik me verder ontwikkelen en ik krijg hier de kans om in meerdere keukens een kijkje te nemen. Zo kan ik ervaren waar mijn sterktes liggen en welke functie echt bij mij past.

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht?

Ik ben momenteel informatiemanager bij Servicepunt 71. Dit is een organisatie die voor gemeenten en overheidsorganisaties in de Leidse regio werkt. Als informatiemanager ben ik de schakel tussen de business en de informatievoorziening. Hierbij ben ik het aanspreekpunt van de business en analyseer ik de nieuwe ambities. Ook helpen we de Leidse regio verder op het gebied van informatiseren en digitaliseren. Het leukste vind ik dat het enerzijds een functie is met veel klantcontact en anderzijds de verbinding met ICT. 

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheidt van anderen?

Het leukste aan Dux vind ik dat ik word gestimuleerd om mijzelf verder te ontwikkelen. Door het aanbod van cursussen en coaching kan ik naast mijn werkzaamheden blijven groeien. Als professional én op persoonlijk vlak. Daarnaast heb ik hele leuke collega’s met allemaal hun eigen unieke krachten. Dit zorgt ervoor dat ik ook van hen veel leer.  

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden?

Ambitieus, dynamisch en betrokken.

Wat zijn je ambities?

Ik ambieer een strategische functie in de toekomst. Op dit moment ben ik nog ontzettend veel aan het leren op operationeel en tactisch niveau. Ook met mijn studieachtergrond (verandermanagement) lijkt het mij een uitdaging om in de toekomst te werken in een organisatie waar ik op strategisch niveau kan meedenken over en werken aan bedrijfsprocessen en de verbeteringen ervan.