Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Toen ik in 2021 afstudeerde had ik geen idee wat ik wilde gaan doen. Mijn opleiding, Business IT & Management, heeft mij een breed spectrum aan kennis gebracht. Enerzijds is dit een groot voordeel, omdat ik hierdoor ruime keuze had op de arbeidsmarkt en breed inzetbaar ben. Anderzijds maakte dit het destijds ook lastig, omdat ik nog niet wist of ik me (direct) wilde gaan specialiseren. En als zou kiezen voor een specialisatie. Waarin dan?!

Toen Dux mij benaderde en met mij mee wilde meedenken over mijn toekomst wist ik gelijk dat Dux voor mij een goede organisatie was om mijn carrière een knallende start te geven! Door ervaring op te doen binnen verschillende bedrijven kom ik er steeds meer achter wat me wel en niet ligt.

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht?

Op het moment ben ik Data Analyst bij een groot afvalverwerkingsbedrijf in Noord- en Zuid-Holland en Flevoland. Het is hier aan mij de taak om verschillende systemen in kaart te brengen en deze zorgvuldig te verwerken in een grote database. Aan de hand van deze gegevens en resultaten stel ik rapportages op die de organisatie verder kunnen helpen in de groei en ontwikkeling. De developers waarmee ik samenwerk hebben ontzettend veel kennis over het vak en delen deze kennis graag met mij. Dit maakt dat ik naast mijn werk bij het bedrijf ontzettend veel leer en dat motiveert me heel erg.

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheid van anderen?

Het leukste aan Dux? De vele uitjes en borrels zijn natuurlijk erg leuk! Waarin Dux zich echter echt onderscheidt van andere partijen is dat ze zo meedenken over mijn toekomst als professional. Ze geven me de kans mijn kennis en vaardigheden te verbreden en hierdoor krijg ik de mogelijkheid erachter te komen wat ik echt wil en om mijn carrière richting te geven. Daarbij is het team heel divers en heeft iedereen een berg aan eigen kennis, expertise en ervaring. Wederom iets waar ik veel van leer.

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden?

Dynamisch, toegewijd en deskundig

Wat zijn je ambities? (Werk gerelateerd)

Op professioneel gebied wil ik me de komende jaren verder ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om mezelf uit te blijven dagen, omdat het aangaan van uitdagingen dé manier is voor mij om te groeien als consultant. Volgens mij zit ik daarvoor wel goed bij Dux!