Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Dux is een jong en vooruitstrevend bedrijf. Wat ik erg belangrijk vind is dat ik bij Dux de mogelijkheid krijg om mij verder te ontwikkelen. Door de trainingen en borrels kan ik een goede band met collega’s opbouwen. Daarbij kan ik door het werk dat ik bij Dux doe de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding verder verbreden én verdiepen. Het is extra leuk dat ik deze kennis ook meteen in de praktijk kan toepassen. Dit in combinatie met de persoonlijke aanpak van Dux, is waarom ik bij Dux ben gaan werken.

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht?

Ik ben momenteel samen met zes andere Dux’ers onderdeel van een adviseurspool binnen een overheidsorganisatie. Dux levert consultants aan op het gebied van informatiehuishouding. Hierdoor houden we ons dagelijks bezig met het Open op Orde-plan van de Rijksoverheid. Het doel van dit plan is om de informatiehuishouding van de Rijksoverheid transparanter te maken en te verbeteren. Het is een erg maatschappelijk betrokken functie, ik heb dagelijks het gevoel dat ik écht wat bijdraag via mijn werk.

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheidt van anderen?

Het leukste aan Dux vind ik dat ik gestimuleerd word om mezelf te blijven ontwikkelen door verschillende vakinhoudelijke én meer persoonlijke trainingen. Daarnaast organiseert Dux regelmatig activiteiten en borrels om gezamenlijk een leuke tijd te hebben en bij te kletsen.

Ik denk dat Dux zich onderscheidt door een combinatie van bovenstaande. Dux is vooruitstrevende organisatie die wil groeien en waar veel aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hard werken en doorpakken staat hier hoog in het vaandel. Tegelijkertijd staat Dux ook stil bij successen en worden deze gevierd met een borrel of andere leuke activiteiten, zoals waterskiën of een ski-trip.

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden?

Vooruitstrevend, professioneel, ontwikkeling

Wat zijn je ambities?

Op dit moment is mijn grootste ambitie vooral om me te blijven ontwikkelen en dan voornamelijk op het gebied van Business Intelligence. Het lijkt mij ontzettend leuk om specialist te zijn op dit gebied zodat ik anderen nog beter kan adviseren en begeleiden.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.