Expertise

3 verschillende expertises

Dux sfeerfoto

Data

Jij vertaalt de meest complexe vragen van onze opdrachtgevers naar kraakheldere oplossingen. Van begin tot eind werken we samen om data te organiseren en om te zetten in informatie waar beslissingen op genomen kan worden. Als Analist, Engineer of Scientist zorg jij voor pragmatische oplossingen en ontwikkel jij je tot specialist in de wereld van data.

Dux sfeerfoto

HR Officer

Dux sfeerfoto

Proces- & Informatiemanagement

Als consultant ben jij verantwoordelijk voor het begrijpbaar maken van informatiemanagement, dat vaak een complexe en verwarrende omgeving lijkt. Je vertaalt strategische ideeën naar logische oplossingen, waarbij je zorgt voor een heldere inrichting van procesmanagement en het optimaliseren van processen. Je helpt organisaties grip te krijgen op hippe containerbegrippen, werkwijzen en ideologieën, zodat ze effectief kunnen navigeren in het informatiemanagementlandschap.

Dux sfeerfoto

Security & Privacy

Als specialist op het gebied van Informatiebeveiliging en privacy help jij met het inrichten van cybersecuritybeleid. Zo ondersteun je onze opdrachtgevers o.a. bij het voldoen aan de richtlijnen van bijvoorbeeld de NEN7510, ISO27001 en de AVG, word je ingezet als ISO of CISO of ontwikkel jij je tot een specialist op het gebied van Identity & Access Management.

Of bekijk een paar recente vacatures

HR Officer

Dienstverband:
Fulltime

Expertise:
HR Officer

Junior data consultant

Dienstverband:
Fulltime

Expertise:
Data

Junior privacy en security consultant

Dienstverband:
Fulltime

Expertise:
Security & Privacy