Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Tijdens het studeren kwam ik erachter dat ik nog niet wist wat voor baan of bedrijf ik leuk zou vinden. Ik had mijn master Data Science bijna op zak, maar nog geen idee wat dé volgende stap voor mij was. Daardoor bleek consultancy voor mij een goede optie. Zo kan ik zowel verschillende opdrachtgevers als verschillende functies ontdekken, om op die manier te onderzoeken wat bij mij past.

Toen ik met Dux in gesprek ging, merkte ik dat de bedrijven waarmee Dux samenwerkt en de grote ambities die Dux heeft mij erg aanspreken. Ik voelde me tijdens de gesprekken al gelijk thuis, en het was me duidelijk dat ik hier genoeg kansen zou gaan krijgen om me verder te ontwikkelen. Ik had al snel het gevoel dat ze mijn potentie zagen.

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht?

Ik zit nu op project bij het kennisplatform CROW, een kennisplatform voor overheden op het gebied van infrastructuur, waar ik verschillende projecten rondom data uitvoer. Het ene project gaat meer in op de achterliggende data, zoals het maken van een voorspellend model van de levensduur van asfalt, en het andere project gaat meer over dashboarding. Deze afwisseling van verschillende kanten van de data vind ik het leukst, zo kan ik me namelijk breed verder ontwikkelen.

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheidt van anderen?

Bij Dux voel je je als individu echt gewaardeerd. Je krijgt het vertrouwen en de kansen om je verder te ontwikkelen in de richting die past bij je ambities. Er wordt met je meegedacht vanuit verschillende hoeken, wat ook weer het contact met je collega’s versterkt. Zo zijn we een hechte club. Verder zijn er genoeg trainingen, borrels en uitjes waardoor je blijft leren van je collega’s!

Hoe zou je Dux omschrijven in drie woorden?

Gepassioneerd, betrokken, en innovatief.

Wat zijn je ambities? (werkgerelateerd)

Mijn ambitie is om verder te ontwikkelen op het gebied van data en dan met name op het front-end gebied. Zo wil ik de analyses die worden uitgevoerd op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier kunnen presenteren.