Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Tijdens mijn afstuderen ben ik benaderd door meerdere recruiters en ben ik een aantal keer geïnterviewd. Wat mij opviel bij Dux was de aandacht en openheid in dit proces. Dux gaf mij het gevoel dat ze er voor mij waren. Daarnaast was ik op zoek naar een organisatie met mensen van mijn leeftijd en waarin gezelligheid én professionaliteit belangrijk zijn. Bij Dux heb ik dat allemaal gevonden.

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht?

Momenteel ben ik proces consultant bij een grote gemeente. Samen met een aantal collega’s van Dux identificeer en beschrijf ik de processen van de verschillende organisatieonderdelen van deze gemeente. Omdat ik al wat langer rondloop binnen deze organisatie ondersteun ik naast mijn werkzaamheden als consultant ook de nieuwe Dux’ers in hun werkzaamheden en ontwikkelproces. Als laatst heb ik adviserende en ondersteunende rol in de ontwikkeling van het procesmanagement binnen de gemeente. Wat deze opdracht zo mooi maakt is dat wij als Dux’ers veel input kunnen leveren binnen alle niveaus van de organisatie.

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheidt van anderen?

Dux geeft me de mogelijkheid om me snel en goed te ontwikkelen. Aangezien de organisatie relatief jong en klein is, zijn er veel doorgroeimogelijkheden binnen Dux en heb je als consultant een grote invloed op de ontwikkeling van de organisatie. Ik heb het gevoel dat ik echt onderdeel ben van de organisatie. Daarnaast organiseert Dux veel leuke evenementen en zelfs een wintersportvakantie. Hierdoor krijgen wij als Dux’ers de kans om al onze collega’s, dus ook de collega’s die je niet zo vaak ziet, goed te leren kennen.

Hoe zou je Dux omschrijven in drie woorden?

Open, gedreven, inclusief.

Wat zijn je ambities? (werkgerelateerd)

Mijn ambitie is om mezelf op managementniveau verder te ontwikkelen, zodat ik de nieuwe generatie van Dux kan helpen zich te ontwikkelen tot de beste consultants die de opdrachtgevers zich kunnen wensen!