Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Ik heb voor Dux gekozen vanwege de mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen, de kans om aan verschillende uitdagende opdrachten te werken en het goede gevoel wat ik kreeg bij voorafgaande gesprekken.

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht?

Mijn huidige opdracht bestaat uit het opzetten van de Data Scientist-rol binnen een gemeente in de Randstad. Hierbij heb ik onder andere de taak om bij deze rol de mogelijkheden en meerwaarde voor de organisatie te identificeren. Ook ben ik er verantwoordelijk voor om mogelijke opstartproblemen te ontdekken en op te lossen, en aan de hand van verschillende projecten (zoals prognoses, automatisering en foutendetectie) ook naar de verschillende afdelingen te demonstreren hoe deze rol hun werkprocessen zou kunnen verbeteren.

Wat vind je het leukste aan Dux? Hoe denk jij dat Dux zich onderscheid van anderen?

Bij Dux is er veel ruimte voor gerichte ontwikkeling en er werken hier veel jonge consultants die gemotiveerd zijn om van elkaar te leren en elkaar verder te helpen. Mede hierdoor is er een gezellige sfeer tussen collega’s en zie ik bijvoorbeeld bij mezelf zowel een snelle verbreding in vaardigheden als een extra verdieping op de kennis die ik al had.

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden?

Ambitie, ontwikkeling, sfeer

Wat zijn je ambities? (Werk gerelateerd)

Ik wil me graag verder ontwikkelen om verbeterpunten binnen organisaties snel te kunnen herkennen en Data Science-oplossingen zo goed mogelijk te kunnen integreren binnen bestaande processen.