Wat is de reden dat je voor Dux hebt gekozen?

Voordat ik bij Dux kwam werkte ik in het aanbestedingsrecht. Heel interessant, maar toch lag mijn interesse meer bij IT Security. Ik wilde me verder ontwikkelen op dit gebied. Toen een oud studiegenoot me vertelde over Dux was mijn interesse meteen gewekt. Dit werd versterkt door het feit dat het een Startup is. Helemaal tof! In het eerste gesprek bij Dux hebben we kennisgemaakt en de mogelijkheden besproken. Na dat gesprek wist ik zeker dat ik deze kans wilde pakken en ben ik overgestapt naar de IT Security. Een overstap waar ik tot op de dag van vandaag nooit spijt van heb gehad!

Bij welke opdrachtgever zit je nu, wat zijn je taken en wat vind je het leukst aan je opdracht? 

Ik werk nu als Projectleider Identity & Access Management bij een grote uitvaartverzekeraar. Het uiteindelijke doel hier is om rolgericht (RBAC) te werken. Ik ontwerp hier de rollen en structuur voor. Mijn belangrijkste taak is het neerzetten van de Identity & Access Management Keten binnen de hele organisatie. Dit betekent dat ik ervoor zorg dat alle identiteiten de juiste toegang hebben in de systemen op precies het juiste moment. Het moet niet alleen goed zijn ingericht, maar het moet ook controleerbaar zijn. Best een uitdaging!

Ik ben begonnen met het opstellen van een beleid en standaarden en richtlijnen. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het inrichten en verdelen van de verantwoordelijkheden van de organisatie, het schrijven van een opleidingsplan en het ontwerpen en inrichten van processen. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van de IAM architectuur en werk ik veel samen met engineers, architecten, beheerders en managers. Het is een job waar veel verantwoordelijkheden bij komen kijken. En dit maakt het voor mij juist zo’n leuke uitdaging! Daarnaast spreekt de samenwerking met iedereen binnen de organisatie me erg aan.

Wat vind je het leukste aan Dux? En hoe denk jij dat Dux zich onderscheidt van anderen? 

Het leukst aan Dux vind ik de aandacht voor de mens. Waardering, plezier en uitdaging zijn voor mij belangrijke aspecten in het werk en Dux heeft dit goed begrepen! Ik vind het belangrijk dat ik me goed en gelukkig voel bij de organisatie waar ik voor werk, want je besteed er iedere week toch behoorlijk wat uren. Wat dat betreft zit ik hier echt op mijn plek! Dit fijne gevoel in combinatie met de mogelijkheden om me te ontwikkelen en de uitdagingen waar ik mee te maken krijg maken Dux de perfecte organisatie voor mij! Dus als je mij vraagt hoe Dux zich onderscheidt van anderen. Lieve lezer, lees dit stuk dan nog eens door.

Hoe zou je Dux omschrijven in 3 woorden? 

Bezieling, ontplooiing, waardengedreven

Wat zijn je ambities? 

Kort samengevat: Samen met een IT Security team in Identity & Access Management, gedreven door plezier en succes, de markt bestormen!